Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2008.02.24. 10:57
Fergeteges Farsangi bál.
Farsang 2008.
Tánc, látvány, jókedv, mulatság jellemezte a szombat délutánt a bőcsi iskolában. A hagyományos rendezvényt multhét szombaton tartották, ezúttal közel 1300 -an látogattak ki a Sportcsarnokba. A 2008-as Farsangról Ujlaki István a rendezvény egyik szervezője számolt be.

"Szombaton rendeztük meg az iskolai farsangi bált. 1300-an vettek részt a rendezvényünkön. Közel 400-an beöltöztek, minden osztály szerepelt színvonalas produkciókkal. Minden csoportos jelmezbe bújó osztály kapott egy tortát. A helyezetteket pedig zsűri értékelte. Zsákbamacska, tombola, farsangi fánk és sok minden egyéb volt. Tánc és tánc: Formációs táncbemutató, nyitótánc keringővel, keringő felnőttekkel és táncolt mindenki. A talpalávalót a Kordex duó biztosította, nagy sikert aratva. A zárás volt a legnehezebb, a táncos mulatság miatt. Egy sikeres farsangnak a külsőségeket levéve, három embercsoport egybehangolt tevékenysége, hozzáállása szükséges: a gyerekek, a pedagógusok és a szülők. Ez most összhangba került. A farsangi bál lebonyolításába bevontuk a szülők segítségét."
Ujlaki István szervező

A farsangról készült képek megtekinthetők a galériában.

(Fotó: Ujlaki István)

előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja