Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2021.03.16. 18:40
Hirdetmény
Bőcs Községi Önkormányzat
Bőcs Község Önkormányzata értékesíti Bőcs Pást út 5. szám alatti ingatlant.
HIRDETMÉNY

Bőcs Község Önkormányzata értékesíti a tulajdonát képező Bőcs 728/1 hrsz. alatt nyilvántartott, természetben a Bőcs Pást út 5 szám alatti 820 m2 alapterületű házas ingatlant.

Az ingatlan vételére árajánlat adható az alábbi feltételek mellett:

1. Az ingatlan küszöbértéke 500.000 Ft, - ezen összeghatár fölötti árajánlatot fogad el az Önkormányzat. (Az azonos összegű árajánlat esetén ismételt árajánlat megtételére hívja fel a feleket.)

2. A vevő vállalja, hogy a vételárat egy összegben befizeti az önkormányzat pénztárába/számlájára átutalja a kijelölést követő 3 hónapon belül.

3. A vételárat megjelölő vevőket emelkedő sorrendben tartja nyilván az önkormányzat (a legmagasabb vételi árat megjelölő vevőt jelöli ki az önkormányzat az ingatlan tulajdonosának).

4. Az adás-vételi szerződés elkészítésével Dr. Nikházy László Ügyvédet bízza meg.

5. Az érvényes ajánlattételhez zárt borítékban kell ajánlatot tenni 2021. március 23-ig, úgy hogy a borítékon fel kell tüntetni azt, hogy „Árajánlat”.

6. Az ajánlatot az alábbi címre kell megküldeni postai úton vagy személyesen: Bőcsi Polgármesteri Hivatal, 3574 Bőcs, Hősök tere 1.

Bőcs, 2021.03.16.

Nagy László Polgármester

előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja