Nemzetgazdasági Minisztérium
 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu2020.07.27. 11:35
Hirdetmény
Bőcs Községi Önkormányzat
Bőcs Község Önkormányzata értékesíti a tulajdonát képező Bőcs 728/1 Hrsz. nyilvántartott, természetben Bőcs Pást u. 5. szám alatti 820 m2 alapterületű házas ingatlant. 
Az ingatlan vételére árajánlat adható az alábbi feltételek mellett:

1. Az ingatlan küszöbértéke 300.000 Ft (az azonos összegű árajánlat esetén ismételt árajánlat megtételére hívja fel a feleket.)

2. A vevő vállalja, hogy a vételárat egy összegben befizeti az önkormányzat pénztárába a kijelölést követő 3 hónapon belül.

3. A vételárat megjelölő vevőket emelkedő sorrendben tartja nyilván az önkormányzat (a legmagasabb vételi árat megjelölő vevőt jelöli ki az önkormányzat az ingatlan tulajdonosának)

4. Az adás-vételi szerződés elkészítésével az önkormányzat Dr. Nikházy László Ügyvédet bízza meg.

5. Az érvényes ajánlattételhez zárt borítékban kell ajánlatot tenni 2020. augusztus 15-ig, úgy hogy a borítékon fel kell tűntetni azt, hogy „Árajánlat”.

6. Az ajánlatot az alábbi címre kell megküldeni postai úton: Bőcs Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatala, 3574 Bőcs, Hősök tere 1.

Bőcs, 2020.07.24.

Nagy László Polgármester

előzőhír archívumkövetkezőCopyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja