Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2020.04.10. 16:49
Polgármester közleménye
Bőcs Községi Önkormányzat Áldott Húsvéti Ünnepeket!
Bőcs Község Önkormányzata Polgármestere

3574 Bőcs Hősök tere 1. 46/318-009

Tisztelt Bőcsiek!

Nagyon nehezemre esik ilyet írni Húsvét előtt, de most különleges időt élünk. A közösségért, a közösségi élet szélesítéséért dolgozom több mint 13 éve, mint polgármester. Szent ünnepünk, a Húsvét is mindig alkalmat adott arra, hogy rohanó világunkban találkozzunk családtagjainkkal, barátainkkal, azokkal, akikkel ritkábban találkozunk. Nekem is, gondolom Önöknek is ez nagy örömet okozott mindig, készültünk erre napokon át.

Most – azonban most pont az ellenkezőjét kérem Önöktől, Bőcsiektől! A helyzet, a közelgő járvány eldurvulása és elhatalmasodása most azt követeli Tőlünk, hogy legyünk fegyelmezettek saját magunk érdekében és a szeretteink, ismerőseink miatt!

Most ne látogassuk egymást, hisz nem tudjuk, hogy mi vagyunk-e, vagy akit látogatunk, ő a fertőzött-e! (Hisz sokan tünetek nélkül esnek át a fertőzésen.) Jövőre bepótoljuk! Kérem megértésüket!

Áldott Húsvéti Ünnepeket!

Bőcs, 2020. április 10.

Tisztelettel:

Nagy László sk.

polgármester

előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja