Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2020.03.26. 14:04
Felhívás
Bőcs Községi Önkormányzat
Keressük azokat a bőcsi lakosokat, akik az elkövetkezendő nehéz időkben önkéntes munkát tudnának vállalni.
Bőcs községben is folyamatos az intézmények, buszmegállók, lakosság által nagyobb számban látogatott területek fertőtlenítése. 
Tisztelt Bőcsiek!

Keressük azokat a Bőcsi lakosokat, akik az elkövetkezendő nehéz időkre tekintettel önkéntes munkát tudnának vállalni. Az Önkormányzatnál dolgozó munkavállalók már példamutatóan szerepet vállaltak ezekből a feladatokból, amelyet nagyon szépen köszönünk.

Azonban nem tudhatjuk, hogy milyen problémákat kell még a közeljövőben megoldanunk.

Ezért kérem azokat, akik önkéntesként szeretnének segíteni azokon a Bőcsi lakosokon, akik betegségüknél, koruknál fogva a legveszélyeztetettebb korosztályba tartoznak, jelentkezzenek az alábbi telefonszámok valamelyikén:

Bőcsi Polgármesteri Hivatal: 0646/318-009

Bőcsi Család és Gyermekjóléti szolgálat: 0630/737-9951, 0630/738-2019

Azt kívánom, hogy ne legyen szükség a segítségükre, de szeretném, ha a településünk együtt nézne szembe ezekkel az embert próbáló időkkel!

Továbbá tájékoztatom, a lakosságot, hogy Bőcs Községben is folyamatos az intézmények, buszmegállók, lakosság által nagyobb számban látogatott területek fertőtlenítése. Emellett az orvosok és a betegek egészségének megóvása érdekében speciális un. germicid lámpák kerültek elhelyezésre a felnőtt és gyermekorvosi rendelőkben, valamint minden önkormányzati intézmény el van látva kellő mennyiségű fertőtlenítő szerrel.

Tájékoztatásul közlöm továbbá, hogy az önkormányzat megkezdte a szájmaszkok beszerzését valamint elkészítését (a maszkokat a Hernád Óvoda dolgozói készítik el). Amint kellő számú szájmaszk áll rendelkezésre, megkezdi az önkormányzat azoknak a kiosztását, - a kiosztáskor prioritást fognak élvezni azok, aki koruknál, betegségüknél fogva a veszélyeztetett csoportba tartoznak.

Szeretném a lakosságot megnyugtatni abban, hogy a fentiekben megemlített fertőtlenítések folyamatosan működnek annak ellenére, hogy közösségi oldalain nem publikálja az önkormányzat.

Bőcs, 2020.03.26

dr. Csontos Bence

Jegyző

előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja