Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2007.09.19. 19:17
Polgárőrnap 2007.
Polgárőrnap 2007
Bőcsön 2007. szeptember 8-án (szombaton) polgárőrnapot tartottak. A rendezvény déli órákban vette kezdetét. A község polgárőrtagjain kívül meghívást kaptak a szomszédos település polgárőr egyesületei is.

Focibajnoksággal kezdődött a program négy csapat részvételével. A rendezvényt megnyitotta Hudák Gábor Polgárőr parancsnok. A bőcsi csapaton kívül, Berzék, Hernádnémeti település is meghívást kapott, ezen kívül a rendőrök is alkottak foci csapatot. A bajnokságot követően kutyás bemutatót láthattak az érdeklődők. Majd ezt követte az ünnepi alakalom, melyen beszámolót hallhattunk a polgárőr-egyesület tevékenységéről, munkájáról, eredményeiről. Elismerő okleveleket kaptak a polgárőrök 5, 10 és 15 éves tagság emlékeként. A helyi polgárőr-egyesület 15 éves fennállását ünnepelte, és másodszor rendezték meg a polgárőrnapot. A Bőcsi Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai jutalomban is részesültek. Az elismerő okleveleket átadta Kanyog Bertalan a megyei Polgárőrszövetség elnökségi tagja, Nagy László polgármester és Bálint László alpolgármester illetve Hudák Gábor. Finom vacsorával és baráti beszélgetéssel zárult a rendezvény. Számolt be honlapunknak Ujlaki István polgárőr parancsnok helyettes.

Képek a galériában találhatók.
(Fotók: Ujlaki István)

előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja