Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2007.09.06. 16:42
Falunapi beszámoló.
Falunap 2007.
2007 -ben is hagyományörző módon került megrendezésre a Falunap, ami idén sok új programmal bővült. Akik kilátogattak, azok a nap folyamán a műsorokon és vetélkedőkön jól érezték magukat, akik viszont nem tudtak eljönni a következő beszámolónkból megtudhatják mi történt augusztus 19-én.

Az immár hagyományos falunapot próbáltuk kissé színesebbé tenni. Zenére ébredhetett a falu lakossága. A délelőtti Árgyélus Színház előadása nagyon sok gyermeket vonzott a Sportpályára. A délben tartott ünnepi megemlékezésen a megnyitót dr. Mészáros Miklós Miskolc Város Jegyzője, az ünnepi beszédet községünk polgármestere, Nagy László tartotta, az új kenyeret pedig Szőnyi Tamás református lelkész áldotta meg. Az ünnepségen részt vettek a környező települések polgármesterei is a szép számban megjelent bőcsi lakossággal együtt. A nagy meleg ellenére sokan végignézték kora délután a hagyományőrző együttesek színvonalas és színes műsorát. Akik pedig inkább a testmozgásra szavaztak, kipróbálhatták ügyességüket a számos vetélkedő valamelyikében.


Íme a győztesek:

Síkáló-hajító verseny:
Molnárné Fukász Mária

„Told az asszonyt” asszonycipelés talicskában:
Illés János

Biciklis ügyességi verseny:
Kiss Róbert Levente

Kötélhúzó verseny:
Barna Attila csapata

11-es rúgó verseny:
Lakatos Sándor

A délelőtti focibajnokság győztese:
Gépállat FC

A női foci legjobb csapata:
MVSC csapata

Ne feledkezzünk meg a falunapon immár hagyományos főzőversenyről sem, melynek legjobbja a pénzjutalmon kívül egy „Bőcsi Fakanál-díj” emlékplakett és egy vándorserleg boldog tulajdonosává vált. Gratulálunk Tóth Attilának!

A lovaglás és az ugrálóvár környéke, valamint a lufi-hajtogató bohócok tanyája a nap folyamán kedvelt helyszíne volt a gyerekseregnek, a bátrabbak pedig kipróbálhatták a szumót.
A Sportpálya programját záró hagyományos labdarúgó mérkőzésen a Bőcs csapata Kecskemétet fogadta. A mérkőzés hazai győzelemmel végződött. Bőcs - Kecskemét 3-0.

 

A nap fénypontja mégis az esti HOOLIGANS koncert volt. Aki eljött, garantáltan nagyon jól érezte magát, fergeteges hangulatot csináltak a fiúk. A bőcsi Falunap méltó befejezéseként a zenére komponált tűzijátékot csodálhattuk meg.



A Falunapról készült képek a galériában találhatók.


(Fotók: Keresztesi Andrea)


előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja