Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2019.02.27. 17:03
Tájékoztatás a házhoz menő zöldhilladék gyűjtésről
Zöldhulladék
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a BMH Nonprofit Kft. 2019. márciusában indítja a házhoz menő zöldhulladék gyűjtést.
A zöldhulladék gyűjtését 2019. március 4. — 2019. december 15. közötti időszakban kéthetente végezzük.

A zöldhulladékot az erre rendszeresített BMH Nonprofit Kft. logóijával ellátott ZÖLDHULLADEK GYŰITŐZSÁK feliratú INGYENESEN BIZTOS1TOTT zsákokban szállítjuk el, illetve azokon az településeken, ahol korábban volt erre a célra rendszeresített gyűjtőedény, úgy természetesen a továbbiakban ezen edények is rendelkezésre állnak a zöldhulladék gyűjtés céljára.

A zsákokba, illetve gyújtó edénybe helyezhető falevél, ágnyesedék, vágott fa, gyom, stb. a közterületet nem szennyező módon a nagyobb méretű faágak legfeljebb 2 cm átmerőig és 1 méter hosszúságúra darabolva, kötegelve helyezhetők el a zsákok mellett. Munkatársaink a nem kötegelt ágakat nem szállítják el!

Kérjük, ügyeljenek arra, hogy a zsákokba es gyűjtőedényekbe kizárólag zöldhulladék kerüljön!

Amennyiben munkatársaink a zöldhulladékos zsákokban es edényekben háztartási vagy egyéb nem odaval6 anyagot találnak, akkor azokat nem szállítják el.

Kérjük, a megtelt zsákokat és edényeket a gyűjtési időpontoknak megfelelően reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlan elé.

A zöldhulladék elszállításának időpontjairól honlapunkon a www.bmhnonprofit.hu oldalon a saját településiiket kiválasztva a 2019. évi hulladéknaptárból tájékozódhatnak, egyéb információkkal kapcsolatban Ügyfélszolgálatunk nyújt tájékoztatást.

Ügyfélszolgálat elérhetősége:

E-mail: ugyfelszolgalat@bmhnonprofit.hu

Telefon: +36 21 3500 111


előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja