Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2019.01.03. 09:32
Tájékoztató a kémyényseprésről
Kéményseprés
Az alábbiakban a kéményseprésről szóló tájékoztatót olvashatják. 2019. évi sormunka ütemterve alapján Bőcs községben 2019. április 1. és május 31. között fog történni a kéményseprés.

Tájékoztatom, hogy a kéményseprő ipari tevékenységről szóló 2015. évi CCXI. törvényben valamint a kéményseprő ipari tevékenység ellátásának szakmai szabályzatáról szóló 21 / 2016. (VI.9) BM Rendeletében (A továbbiakban: BM rendelet) meghatározott közfeladat elvégzése érdekében a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ, mint kéményseprőipari szerv a 2019. évi kéményseprőipari sormunka ütemterveit egy bontásban elkészítette.

Hivatkozással a BM rendelet 4. §(1) bekezdésben foglaltakra, a lakosság tájékoztatása érdekében kérem, hogy a mellékelt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei társasházi sormunkaterv alapján, jelen levél kézhezvételét követően haladéktalanul, az érintett településeken a társasházi sormunka elvégzésének tervezett idejét, a csatolt sajtóanyaggal együtt a helyben szokásos módon közzétenni szíveskedjék.

Tájékoztatom továbbá, hogy a sormunka ütemtervvel, és a tevékenység ellátásával kapcsolatos minden további részletes információ szervezetünk lakossági holnapján: www.kemenysepres.katasztrofavedelem.hu weboldalon elérhető. Közreműködését tisztelettel köszönöm!

Kelt: Budapest, elektronikus bélyegző szerint

Tisztelettel: Tóth László tü. ezredes tűzoltósági tanácsos igazgatóhelyettes

http://www.kemenysepres.katasztrofavedelem.hu/?fbclid=IwAR3CO02_Q9B7WJwHVrx42ynoIYMCU-0TIE-edqj_2_P51tXKIPJvBJcQIQ0

előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja