Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2018.10.17. 12:20
Toborzó program
Büntetés-végrehajtás
Tájékoztatom, hogy a büntetés-végrehajtási szervezet országos toborzó programot indít.
A büntetés-végrehajtási szervezet a társadalom védelmében és a közbiztonság erősítése érdekében különíti el a bűnelkövető embereket. A szervezet alapfeladatként biztosítja a büntetésüket töltők jogszerű, szakszerű és biztonságos fogva tartását, de közel kilencezres állományunk nap, mint nap azért is dolgozik, hogy az elítéltek törvénytisztelő állampolgárokként történő visszavezetése a társadalomba minél hatékonyabb legyen.

Börtöneink szerte az országban szoros együttműködésre törekszenek a környezetükben lévő településekkel, a fogvatartottak munkáltatásával számos esetben segítik a városok és az önkormányzatok munkáját, a közintézmények és közterületek felújításával, tisztán tartásával, jóvátételi programjaikkal.

Szíves tájékoztatásul ezúton megküldöm szervezetünk multimédiás toborzó csomagját.

Arra kérem Önöket, hogy toborzó anyagainkat – toborzó plakátok és toborzó film https://youtu.be/3skCuYplA_0 - szíveskedjenek megjelentetni a kezelésükben lévő valamennyi releváns fórumon és médiafelületen. Remélem, hogy tájékoztató anyagaink is hozzájárulnak majd ahhoz, hogy az érdeklődők átfogó képet kapjanak szervezetünk munkájáról és a jelentkezés feltételeiről. Felmerülő kérdéseivel, kéréseivel kapcsolatban kérem, forduljon hozzám vagy munkatársaimhoz bizalommal, valamint ezúton is köszönöm a bv. szervezet irányában megnyilvánuló kiemelt figyelmét!

Miskolc, az elektronikus dátumbélyegző szerint.

Szeidl Tamás bv. ezredes

mb. parancsnok


előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja