Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2007.01.29. 12:30
Jótékonysági bált rendeztek.
Jótékonysági bál 2007
A bőcsi gyermekekért alapítvány 2007. január 20-án 12. alkalommal rendezte meg jótékonysági bálját, követve a Magyarországon közel 200 esztendőre visszanyúló hagyományt, mely már akkor is a jótékonyságra, a közérdekű célok előmozdítására, a társadalomban rejlő óriási erő felébresztésére, összefogására szolgált.

Ezt az erőt és összefogást tapasztalhattuk meg idén is az alapítványi bál kapcsán, mikor is céljaink megvalósításához kerestünk és szép számmal találtunk támogatókat.

Alapítványunk kiemelt célja: gyermekeink számára mind teljesebb és boldogabb gyermekkor biztosítása. Minderre tekintettel folyamatosan támogatjuk - 2006-ban közel 1.000.000 Ft-tal - az óvodai és iskolai szabadidős, kulturális programokat, kirándulásokat, színház, hangverseny és mozi látogatásokat, erdei iskolákat, táborozásokat, s a nevelő munkát segítő fejlesztéseket.

Jótékonysági bálunk első perceiben – hagyományainkhoz híven – idén is a gyermekeké volt a főszerep. Kis műsorukkal mondtak köszönetet, melyben az óvodai nagycsoportosok, valamint az iskola 4.a osztályának tánca, az zeneiskolások színvonalas előadása, s Nánási Krisztina, Sóvári Csaba kamaszkort idéző verse szórakoztatta az egybegyűlteket.

A vacsorát követően hajnalig tartott a mulatság, s reményeink szerint valamennyi vendégünk jól érezte magát. A bál bevétele – az egyéni felajánlásokkal együtt 763.000 Ft volt.

Köszönjük támogatóinknak - Bőcs község önkormányzatának, képviselőtestületének, polgármesterének, a helyi intézmények ( iskola, óvoda, napközi konyha, faluház) pedagógusainak, dolgozóinak, a Borsodi Sörgyárnak, a pártolójegyet vásárló szülőknek, nagyszülőknek, az anyagi támogatást nyújtó, tombolatárgyakat felajánló magánszemélyeknek, vállalkozóknak, s nem utolsó sorban a jelenlévő vendégeinknek – hogy alapítványunk céljait segítve 2007-ben is gazdag támogatást nyújthatunk a helyi iskolának és óvodának.
Tudtuk meg Nádasi Ildikótól a Bőcsi Gyermekekért alapítvány kuratóriumának elnökétől.

Képek a galériában találhatók.


előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja