Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2006.12.21. 17:00
Eredményes focicsapat.
Fradi - Bőcs

A Bőcs Sport Kft Labdarúgó Szakosztálya az évvégi értékeléskor az előző évhez képest jelentős eredményeket tud felmutatni. A felnőtt csapat az NB II-ben a nagyon előkelő 4. helyen áll, ami a játékosállományt és a mezőnyt figyelembe véve nagyon jó eredménynek számít, bár a csapatban benntmaradt több pont.

Minden évben van valami rendkívüli csapatunknál, ezt ebben az esztendőben az FTC-vel való mérkőzés jelentette az Üllői úton. Akik a helyszínen látták a mérkőzést, sokáig nem fogják elfelejteni, hiszen községünk csapata megszorongatta Magyarország legnépszerűbb, legnagyobb szurkolótáborral rendelkező csapatát.

A jó szereplés ismertté és elismertté tette községünk labdarúgását, ami az utánpótlás nevelésben is megmutatkozik, hiszen sok szülő pénzt és fáradságot nem kímélve hordta gyermekét az edzésekre, akár 30 km távolságról is.

A szakosztály gazdasági helyzete az önkormányzatnak köszönhetően stabil, de a jövőben elengedhetetlen minél több szponzor felkutatása és bevonása a szakosztály működtetésébe.

Szurkolóink a csapatról szinte mindent megtudhatnak az interneten keresztül. A honlapot megindulása óta több mint hetvenezer alkalommal keresték meg a szurkolók – a honlap címe www.bksc.hu.

Jelenleg a téli szünetet töltik a játékosok, hogy januárban kipihenve, feltöltődve kezdjenek egy reményeink szerint még eredményesebb évet. Ebben segítségünkre lehet az önkormányzat, a szponzorok, mindenki, aki a csapatot szereti és támogatja anyagilag és szurkolással, bíztatással is.

 

Eredményeink:

Felnőtt - 4. hely
U19 - 5. hely
U17 - 2. hely
U15 - 7. hely
U13 - 11. hely

A bőcsi labdarúgásban tevékenyen résztvevőknek –játékosok, edzők, szülők, rendezők, szurkolók, képviselőtestület, önkormányzati dolgozók, mindazok, akik magukénak érzik ezt a játékot- kívánok kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet!

Tóth István szakosztályvezető

(Fotó: 100%Fradi)


előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja