Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2012.05.10. 22:27
Majus elsejei programok
Bőcs Községi Önkormányzat

A majális napi programok április 30-án megkezdődtek, este fáklyás felvonulás. Másnak május 1-én pedig a futballpályán folytatódtak. Szerdán pedig egészségügyi szűrések zárták a program sorozatot.

Április 30-án (kedden) játszótéri sorversenyen vehettek részt a kicsik; óvodások és alsó tagozatos diákok. Késő délután a néptánccsoport, az Életet az éveknek nyugdíjas egyesület és a Rózsafa hagyományőrző egyesület a fáklyás felvonulásra hangolódott. Közben átadták a jutalmakat a sorverseny helyezetteinek. A fáklyás felvonuláson hosszú évek hagyományaihoz híven szép számmal vettek részt kicsik-nagyok egyaránt. Késő este moldvai táncház fogadta a közösséget a monumentális régi nevén tábortűz mellett. 1-én délelőtt "Foci minden mennyiségben" szlogennel volt Bőcs-Mályi öregfiúk mérkőzés, Bőcs-Tokaj női focimérkőzés, Nős-nőtlen kisebbségi összecsapás és helyi amatőr csapatok játékai, valamint a 11-es rúgó verseny sem maradhatott el. A Kalamajka együttes előadásában "A kismalac és a farkasok" gyermekműsort láthatták a kicsik, ezt követően kihirdették a rajzverseny eredményeit a családsegítő központ munkatársai és jutalmakat adtak át. A miskolci Airsoft Egyesület hobby-sport játék címmel tartott bemutatót az érdeklődőknek. A délután folyamán fogmosó versenyen mérhették össze tehetségüket a versenyzők. Az igazi összemérettetés pedig a családi vetélkedőn mutatkozott meg kilenc csapat részvételével. A nap programjait szinesítette játszóház, arcfestés, óriás csúszda, léghoki, norcacsúzli trampolin, lovaglás és büfé.

Az eseményeken készült fotók a képgalériában láthatók


előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja