Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2011.06.06. 15:09
Hősök napja 2011
Hősök napja

Községünkben megemlékezés volt a háborúkban elhunyt hősi halottakról. Az ünnepség Ünnepi istentisztelettel vette kezdetét a Bőcsi Református Templomban, majd a templom melletti háborús emlékműnél folytatódott.

A templomban fellépett a Rózsafa hagyományőrző egyesület. Először, Nagy Balázsné előadásában hallgattunk meg egy dalt, mely a településünkről, és környékéről, Málenykij robotra elhurcolt nőknek állított emléket. Következett egy vers, melynek előadója, Tóth György volt, egy dalt hallhattunk Lakatos Józsefné, és Tóth György előadásában és végezetül az egyesület énekkara, katonadalokat adott elő.

Hősök napi megemlékezés, az Életet az Éveknek Bőcsi Nyugdíjas Egyesület közreműködésével folytatódott a világháborús emlékműnél. Varga Istvánnétól, egy szavalatot hallhattunk, majd K. Nagy László az ünnepi beszédét mondta el. Az emlékezés, és tisztelet virágainak az elhelyezése következett: az Életet az Éveknek Bőcsi nyugdíjas egyesület részéről, Kiss Mihályné, és Köteles Miklósné, a Rózsafa Hagyományőrző Egyesülettől, Kiss Margit, és Nánási Erzsébet, az Önkormányzat képviseletében S. Nagy László, és Török Barnabás koszorúztak. Közben a nyugdíjas egyesület énekkarától hallhattunk dalokat.

Az ünnepségen készült képeket a galériában tekinthetik meg olvasóink


előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja