Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2011.02.27. 16:14
Ovis farsangi mulatság
Farsang

2011. február 26.-án rendezte meg a Bőcsi Óvoda Nevelőtestülete és Szülői Munkaközössége az óvodások farsangi mulatságát a Faluházban. A jó hangulatú ünnepségen minden óvodás csoport egy-egy kedvenc mese főhőseinek öltözött be.

A nagy csoportosok a SÜSÜ mesét elevenítették fel. Segítségükre volt a Pécsi Sándor Gurulószínház tagja Kocsis Líviusz, aki óriás bábban szórakoztatta a gyerekeket.
A legkisebbek HUPIKÉK TÖRPIKÉKnek öltöztek és mangó ízű fánkot „sütöttek”.
Ezután a kis- középső csoportosok POMPOM táncát láthatta a közönség.
A nagy- középső csoportosok PINOKKIÓ meséjét idézték fel. Geppetto mester fából faragott figuráját a tündérek keltették életre.
A középső csoportosok az 1001 ÉJSZAKA MESÉInek világába röpítették a nézőket. „Isztambulival” zárták a műsorukat.
A közös tánc után finom farsangi fánkkal kedveskedtek az óvoda dolgozói minden fellépőnek. Végül a Csiri-biri együttes táncoltatta meg a gyerekeket. A vidám program befejezéseként minden gyermek lufival és zsákbamacska ajándékkal indulhatott haza.
A nagy sikerű télbúcsúztató rendezvényt támogatta Bőcs község Önkormányzata, a Bőcsi Gyermekekért Alapítvány, az Óvoda Szülői Munkaközössége és a Felsőzsolca és Vidéke Takarékszövetkezet.

Tájékoztatta honlapunkat Csucsiné Török Dóra óvodavezető

A farsangon készült képeket galériában tekinthetik meg kedves látogatóink


előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja