Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2010.12.04. 20:40
Év Honlapja díjazott lett a bksc.hu
Év honlapja

December 2-án Budapesten a Hotel Héliában került sor a 2010 -es Év Honlapja díjátadó gálára, ahol "Év Honlapja" díjazott lett a bksc.hu honlapunk, minőségi díjban részesült.

A Magyar Marketing Szövetség, és az Internet Marketing Klub szervezésében idén immár 9. alkalommal került megrendezésre az Év Honlapja pályázat. A neves szakemberekből álló zsűrinek ezúttal a versenyre nevezett több mint 350 pályázatból, összesen 22 kategóriában kellett kiválasztania a legjobbakat. Az Év Honlapja pályázaton kategóriánként háromféle díjat osztanak ki (Minőségi díjat, Különdíjat és az Év Honlapja díjat). A Bőcs KSC labdarúgó csapatának hivatalos weboldala az Életmód és Sport kategória - Minőségi Díját nyerte el.

A díjátadó gála házigazdája és az Év Honlapja pályázat alapítója Varga István a következőket mondta a minőségi díj átadásakor:
Pár ezer fős kistelepülés olyan színvonalas honlappal, amelyen mindenféle interaktív funkció szerepel. Közösséget épít, és jó példa lehet mindenki számára erre az életmódra és mozgásra ösztönző missziójával.

A díjazottak teljes névsora a www.azevhonlapja.hu oldalon található.


előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja