Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2010.11.13. 18:53
Iskola akadálymentesítése
Akadálymentesítés

Az ÉMOP-2009-4.2.2-09 Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz (Akadály- mentesítés) című pályázatán nyert összegből megtörtént a Bőcsi Általános és Szakiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény teljes akadálymentesítése.

Az ÉMOP-2009-4.2.2-09 Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz (Akadálymentesítés) című pályázati kiírásra benyújtott, a "Bőcsi Általános Iskola épületének komplex akadálymentesítés" című pályázatát a VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft., mint Közreműködő Szervezet vezetője 26.459.619 Ft támogatásra ítélte 2009. szeptember 04. kelt levelében.

A projekt során az általános iskolai épület komplex akadálymentesítése megvalósult,  biztosítva ezzel az egyenlő esélyű hozzáférést az intézményt igénybevevői számára. A projekt részeként akadálymentes parkolóhely építése, a közlekedési útvonalak akadálymentesítése, a 3 szint közötti lift beépítése, iskola belső tereinek, belső ajtóinak átalakítása/cseréje, akadálymentesített vizesblokkok kialakítása valósult meg. Tájékozódást segítő táblák, egyéb optikai és audio eszközök elhelyezésére is sor került.

Az árvíz miatt a 2010. június 7-e helyett 2010. június 22-én kezdődött meg a beruházás és 2010. augusztus 30-én fejeződött be.

Az elkészült munkákról képek a galériában találhatók


előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja