Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2010.09.14. 15:31
Bursa Hungarica pályázat
Bursa Hungarica
Bőcs Község Önkormányzata a Nemzeti Erőforrás Minisztériummal együttműködve a korábbi évekhez hasonlóan a 2011. évre is kiírta a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot.

 

Az A típusú pályázatot a felsőoktatási hallgatók számára a 2010/2011 tanév II. és a 2011/2012. tanév I. félévére vonatkozik. A pályázatra azok az önkormányzat területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik a képzésre vonatkozó keretidőn belül, teljes idejű (nappali tagozatos) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, egységes, osztatlan képzésben vagy felsőfokú szakképzésben folytatják tanulmányaikat.
A B típusú pályázatot azok igényelhetik, akik az önkormányzat területén állandó lakhellyel rendelkeznek és a 2010/2011. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások, vagy felsőfokú diplomával nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe még fel nem vett érettségizettek.
 

A pályázati kiírást és űrlapot a Pályázatok menüpontban találhatják meg az érdeklődők.

A pályázat benyújtási határideje:
2010. október 29.

 


előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja