Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2010.06.14. 18:51
Pünkösdi mulatság az óvodában.
Pünkösdi mulatság az óvodában
2010. május 29-én szombaton tartották a Faluházban a Bőcsi Óvoda pünkösdi mulatságát. Minden óvodás csoport néphagyományőrző műsorral készült erre a jeles napra. Az eseményről Csucsiné Török Dóra óvodavezető számolt be részletesen.

 

Középső csoportosok a pünkösdi népszokásokat felelevenítve műsorukban pünkösdi királykisasszonyt és királyfit választottak. Zákány Benjamin 4. osztályos tanuló citera zenével szórakoztatta a közönséget. A Bőcsi Életet az éveknek nyugdíjas egyesület tagjai vidám verseket szavaltak a gyerekeknek. A nagy csoportosokat Sánta Mária néptánc oktató készítette föl az ünnepségre.
 
Az év közben tanult dalokat, mondókákat, népi játékokat mutatták be a gyerekek. Legkisebb óvodások is vidám tánccal kedveskedtek a nézőknek. Ezután a Diósgyőri Lármafa együttes táncházában mulattak az apróságok. Délben finom ünnepi ebédet tálaltak a dajka nénik. Ebéd után kirakodó vásárral és ügyességi próbákkal vártuk az érdeklődőket. Nagy örömünkre sokan eljöttek az első alkalommal megrendezett pünkösdi mulatságunkra. A jó hangulatú ünnepséget szeretnénk a következő években is megrendezni - számolt be Csucsiné Török Dóra óvodavezető honlapunkon.
 
A jeles eseményről a galériában tekinthetnek meg fényképeket látogatóink.
 

 


előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja