Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2006.09.28. 09:13
Bursa Hungarica pályázat.
Bőcs Községi Önkormányzat
Bőcs Község Önkormányzata az Oktatási Minisztériummal együttműködve a korábbi évekhez hasonlóan a 2007. évre is kiírta a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot.
Az A típusú pályázatot a felsőoktatási hallgatók számára a 2006/2007. tanév II. és a 2007/2008. tanév I. félévére vonatkozik. Erre a típusú pályázatra azok jelentkezhetnek, akik az önkormányzat területén állandó lakhellyel rendelkeznek és felsőoktatási hallgatók államilag támogatott intézményekben nappali tagozaton.
A B típusú pályázatot azok igényelhetik, akik az önkormányzat területén állandó lakhellyel rendelkeznek és a 2006/2007. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások, vagy felsőfokú diplomával nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe még fel nem vett érettségizettek.

Egyéb tájékoztatást a Bursa Hungarica pályázat hivatalos honlapján a www.bursa.hu oldalon lehet keresni.

A pályázatot Bőcs Község Önkormányzatának Polgármesteri Hivatalánál írásban, a hivatalban hozzáférhető pályázati űrlapon, a pályázó által aláírva, egy példányban kell benyújtani.

A pályázat benyújtási határideje:
2006. november 2.


előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja