Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2010.05.21. 19:36
Fáklyás felvonulás, Majális, Egészség napok Bőcsön.
Majális 2010.
Április végén, május elején több programmal is várta az érdeklődőket, sportolni vágyókat Bőcs Község Önkormányzata és a Bőcsi Faluház. A programokról részletes beszámolót olvashatnak, ha tovább kattintanak.

 

Április 30-án délután játszótéri versenyen vettek részt az óvodás és kisiskolás korú gyerekek. Hatvan lurkó versenyzett egymással és a stopperrel, ki teljesíti rövidebb idő alatt az előre meghatározott akadálypályát. A legügyesebbek, leggyorsabbak értékes ajándékokat vehettek át, és természetesen egyetlen gyerek sem távozott üres kézzel a játszótérről: lufi, keksz, gyümölcslé mindenkinek jutott.

Este hagyományos fáklyás felvonulás volt a település utcáin, ki szekéren, ki gyalog vonult a sportpályára, a menetet lovasok vezették, a mulatság tábortűz meggyújtásával ért véget.

Másnap reggel nem sokáig alhatott a falu lakossága, május 1-jén a Szafari kvartett fújt zenés ébresztőt. A sportpályán került megrendezésre a majális, ahol kicsik-nagyok találhattak kedvükre való programot.

Nagy László polgármester megnyitója után óvodások, iskolások táncos műsora mellett aerobic-bemutatót láthattak, és a nyugdíjas klub hagyományőrző csoportjának műsorát hallgathatták meg az érdeklődők, majd késő délutánig számos sportos, zenés, játékos programot kínáltak a szervezők. Fociztak az „öregfiúk” és női csapatok, a 11-es rúgó versenyre pedig bárki benevezhetett, aki kedvet érzett hozzá. A gyerekeknek a Zenebona Társulat szolgáltatott vidám műsort, emellett volt arcfestés, mézeskalácssütés, kézműves játszóház, ugrálóvár, trampolin, lovaglás, lufi, játék, gumicukor...

A vidám hangulatú családi vetélkedő után a Cairo együttes szórakoztatott kicsiket- nagyokat, a felnőttek sörcsapoló versenyre nevezhettek, majd a Miskolc Dixiland Band színvonalas műsora zárta a szombati rendezvénysorozatot, ahol reméljük mindenki jól érezte magát.

Az egészségnapok záró programján, hétfőn az érdeklődők egészségügyi szűrések keretében kaphattak képet általános egészségi állapotukról.

A rendezvénysorozatról a képgalériában találnak képeket látogatóink.

(Fotó: Bőcsi Faluház)

 


előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja