Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu2010.03.24. 18:47
Óvodás rajzkiálltás a Víz Világnapján!
Óvodás rajzkiálltás a Víz Világnapján!
Március 22. A Víz Világnapja. Ezen a napon nyitotta meg kiállítását a Bőcsi Faluházban a helyi óvoda.

 

A víz fontosságáról, szépségéről, életünkben betöltött szerepéről készült alkotásokat változatos technikákkal készítették az óvodások, óvodapedagógusok. A Faluházban láthatunk textilképeket és más különleges módon rajzolt, festett, vágott, ragasztott, varrott képeket. Közel 200 három-hat éves korú gyermek munkájából nyílt kiállítás igazán szemet gyönyörködtető! A Bőcsi óvodások mellett a szomszéd települések, Berzék, Sajólád, Hernádnémeti óvodásai is részt vettek a rendezvényen. A Bőcsi önkormányzat támogatásának köszönhetően minden alkotónak emléklappal, apró ajándékkal kedveskedtek a házigazdák. Az igazi ajándék azonban a közös ünneplés öröme és a meglepetés bábműsor megtekintése volt. A nagy sikerre való tekintettel az óvoda nevelőtestülete elhatározta, hogy ezt a rendezvényt jövőre regionális szinten újra megrendezi.

 

A kiállításról Csucsiné Török Dóra óvodavezető számolt be honlapunkon. A képgalériában megtekinthető néhány kép a kiállításról.

 


előzőhír archívumkövetkezőCopyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja