Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2009.12.09. 21:00
Ez történt novemberben a Faluházban.
Ez történ novemberben a Faluházban.
Novemberben minden korosztály számára lehetőség volt a kikapcsolódásra. Volt Bécsi Kávéházi est, az idősebbek számára kézimunka kiállítás és a Talamba zenekar koncertje november végén.

 

November 14-én Kávéházi Esték sorozat részeként bécsi kávéházakba kalauzoltuk el önöket volt bécsi keringő, quick step bemutató, tánctanulás, a zenét a Walzer Szalonzenekar szolgáltatta.

November 19-én kézimunka kiállítás nyílt a Faluházban. A Bőcsi Nyugdíjas Egyesület összegyűjtötte és a faluházban kiállította a régi, szép, falubeli asszonyok által készített hímzéseket. A kiállítást megnyitotta Nagy László polgármester, a műsorban szerepeltek a művészeti iskola növendékei. A hivatalos rész után zsűri értékelte a versenyre benevezett almás süteményeket.

November 26-án az ifjúsági hangversenysorozat egyik nagysikerű előadása a Talamba ütő-együttes koncertje volt. A művészeti iskola tanulói sok érdekes ütő- és dallamhangszerrel ismerkedhettek meg, melyek az őskortól napjainkig használatosak. Vidám, látványos produkciókkal tűzdelt rendhagyó zeneórán vettek részt a jelen lévők.

 

A programokról készült képek a galériában találhatóak!

 


előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja