Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2009.12.07. 21:44
Igazgatási szünet a Polgármesteri Hivatalban.
Igazgatási szünet a Polgármesteri Hivatalban.
Dr. Ispán Csilla jegyző tájékoztatja a tisztelt lakosságot a nemrégiben bevezetett igazgatási szünetről és az ünnepek alatti ügyfélfogadásról.

 

Tisztelt Lakosság!

Bőcs Községi Önkormányzat a 16/2009. (X. 29.) számú rendeletével a Polgármesteri Hivatal működési rendjére vonatkozóan, a köztisztviselői törvénnyel összhangban, a köztisztviselők szabadságolásának megfelelő ütemezhetősége érdekében bevezette az igazgatási szünet intézményét. Az igazgatási szünet a bíróságok működésében már megszokott és elfogadott gyakorlat, amelynek keretében az adott szerv tevékenysége, a meghatározott időszakban minimálisra csökken, mivel a szabadságokat csak így tudja biztosítani a dolgozóknak.

A Polgármesteri Hivatalban 2009. december 23-tól december 31-ig igazgatási szünetre kerül sor.

Az év utolsó „rendes” ügyfélfogadása 2009. december 22-én (kedden) lesz, ezért arra kérjük ügyfeleinket, hogy ügyintézéseiket ennek megfelelően tervezzék meg.

Tájékoztatom Önöket, hogy az igazgatási szünet ideje alatt kizárólag ügyeletet tartunk fenn, az elkészült okmányok átvételén, a kérelmek, hiánypótlások egyéb beadványok átadásán, valamint a halálesetek anyakönyvezésén kívül egyéb ügyek intézésére nem lesz lehetőségük.

Rendkívüli és azonnali ügyek intézésére azonban telefonügyeletet tartunk.

Kérjük ügyfeleinket, ügyintézéseiket megelőzően tájékozódjanak a Polgármesteri Hivatal ünnepi nyitvatartási rendjéről.

Megértésüket köszönve, minden kedves ügyfelünknek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok, a Polgármesteri Hivatal valamennyi munkatársa nevében:

 

dr. Ispán Csilla

jegyző

 

 


előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja