Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2009.10.31. 21:26
Együttműködés a Puskás Akadémiával.
Együttműködés a Puskás Akadémiával.
Hetek óta egyeztetés alatt volt a Bőcsi Általános és Szakiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézménynek és a Bőcs KSC labdarúgó szakosztályának együttes kezdeményezésére egy együttműködési megállapodás a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiával.

 

Kedden vette át az ezt tanúsító iratokat Tóth László a helyi képviselőtestület sportbizottságának elnöke Orbán Viktortól a Puskás Akadémia elnökétől. A megállapodás tulajdonképpen egyfajta szakmai kapocs a keleti régió és az akadémiai képzés között, melyben tehetségeinknek 15 éves kor után nyílna lehetőségük részt venni.

Tóth László a sportbizottság elnöke, Molnár Zsolt a Bőcs KSC ügyvezetője és Nádasi Ildikó iskolaigazgató egyaránt fontosnak tartják az iskola és a gyermekek jövőről való közös gondolkodását, az oktatás és ezzel párhuzamosan a sport magas színvonalának folyamatos biztosítását.
 
Hosszútávú tervként érdemes lenne megvizsgálni annak lehetőségét, hogy az elkövetkező években, évtizedekben olyan középiskolai képzés jöhetne létre Bőcsön, amelyben kiemelt szerepet kap a tehetséggondozás mind a testnevelés, mind egyéb oktatási területeken. Az új lehetőséggel nem pusztán a felnövekvő generáció esélyei gazdagodnának, hanem újabb munkahelyek is jöhetnének létre.


előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja