Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2009.05.21. 20:39
Bőcs is részt vett a Kihívás Napján.
Bőcs is részt vett a Kihívás Napján.
A Kihívás Napjának lényege: mozogjon mindenki, aki csak tud. A McDonald's Kihívás Napja szervezői indíttatására táncba hívtunk mindenkit, gyerekeket és felnőtteket, iskolásokat és dolgozókat, nyugdíjasokat és óvodásokat, egyszóval az egész települést közterületeken, intézményekben, munkahelyeken: zenés torna és tánctanulás volt az óvodában, iskolában, a polgármesteri hivatalnál, az idősek otthonában és a bőcsi sörgyárban.

 

Ezen kívül a kresz tanfolyam résztvevői vezetés helyett tolták a tanulóautót; volt még biciklis és görkoris ügyességi, traktorhúzó és futóverseny, foci, kézilabda és pingpong-mérkőzések minden korosztálynak, aerobik, jóga, erdei séta a tanösvényen, és egész nap forróváltásban működött a faluház udvarán a trambulin és a tekepálya.

 

Lakosságszám szerinti kategóriákban mérkőztek a települések, mi a III. kategóriában 42 településsel versenyeztünk, és első nekifutásra a középmezőnyben végeztünk.


A lényeg: jó buli volt, jól éreztük magunkat!

Szegedi Lászlóné szervező, faluházvezető

 

A kihívás napjáról készült képeket galériánkban tekinthetik meg látogatóink.

 


előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja