Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2009.05.02. 15:44
Színes programok a sportpályán május elsején.
Színes programokkal várták a vendégeket május elsején.
A május elseji egész napos programok rengeteg lehetőséget adtak a kikapcsolódásra valamennyi korosztály számára. Csütörtökön került megrendezésre a hagyományos fáklyás felvonulás, pénteken pedig programokkal várták az érdeklődőket a bőcsi sportpályán.

 

Csütörtök este megrendezésre került a fáklyás felvonulás néptáncos, lovas kísérettel.

Hagyományosan az iskolai és óvodai néptánccsoportok adtak műsort a Hernád ABC-nél és a Polgármesteri Hivatalnál. Lovasok és lovas kocsik kísérték a felvonulókat. Az est zárásaként tábortüzet gyújtottak a Sportpályán.

A pénteken megrendezett majális zenés ébresztővel vette kezdetét, a Szafari kvartett előadásában. Ezt követően immár hagyományos programok következtek.

Délelőtt öregfiúk foci, női-foci bajnoki mérkőzés, „Ki tud többet az egészségről?” vetélkedő általános iskolás csapatoknak, kicsiknek fogmosó verseny és játszóház, Micike, a picike a Csipet Manó Bábszínház előadása, rajzverseny eredményhirdetése, Bűvész show - KOTI, a bűvész vezetésével.
A délutáni események között szerepelt; „Fuss az egészségedért” futóverseny, biciklis ügyességi verseny, különböző tánccsoportok bemutatója, családi vetélkedők 4 fős csapatok részvételével, sörösláda-pakoló verseny, sörcsapoló verseny és a majálist „Búcsúkoncert” címmel Orbán Johnny zenés paródiaműsora zárta.

A rendezvényről képeket a galériában találhatnak látogatóink.

 

(Fotó: Ujlaki István)

 


előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja