Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2008.11.25. 11:41
Vasárnap ünnepelte 60. évfordulóját a bőcsi sport.
60 éves a bőcsi sport.
A Bőcs KSC alapításának 60. évfordulóját ünnepelte a sportkör vasárnap délután a sportpályán, ahol a jeles alkalomra készített emléktáblát átadták. Az ünnepségen megjelentek a régmúlt idők bőcsi labdarúgói és kézilabdázói.

 

Vasárnap 14 órakor kezdődött a megemlékezés a Szabadság utca focipályán, ahol szép számmal összegyűltek a régmúlt jeles sportolói. Az ünnepséget S Nagy László Bőcs Község polgármestere nyitotta meg rövid beszédével, majd az alapító tagok leleplezték a 60. évfordulóra készített emléktáblát, akiket oklevéllel és emlékéremmel is kitüntettek.

Az ünnepség ezután megemlékezéssel folytatódott, a résztvevők azokra is megemlékeztek, akik már nem lehettek jelen. Az emléktábla alá koszorú került, amit id. Aradi Dezső és Bay Lászlóné helyezett el.

A rendezvény következő részeként egy baráti beszélgetéssel egybekötött ebéd várta a korábbi bőcsi sportolókat, majd egy vetítés sorozat mutatta be a régi idők sportrendezvényeit, játékosait.

Az ünnepségről a Bőcs KSC labdarúgó csapatának oldalán, a www.bksc.hu oldal galériájában található képsorozat.

 

(Fotó: Balázs Flórián )

 

 


előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja