Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2008.10.17. 12:15
Könyvtári hét.
Könyvtári hét Bőcsön.
Az egész heti színes program minden korosztálynak nyújtott kikapcsolódási lehetőséget. A legfiatalabb olvasóinknak babaolvasó jegyeket adtunk át a baba-mama klubban, amivel a kicsik könyvszeretetét, könyvekkel való ismerkedését tesszük lehetővé. Aki szeretne ebbe bekapcsolódni, a könyvtárban még átvehetők babaolvasó jegyek.
 
Az általános iskolások egy-egy rendhagyó irodalomórán vehettek részt Gáspár András színművész vezetésével, aki Balázs Anna írónő Lufi-sorozatából olvasott föl, és játékos feladatok segítségével, az iskolások bevonásával ismertette meg azt a gyerekekkel. A középiskolásoknak a diákmunka lehetőségeiről tartott tájékoztatást Bulyáki Magdolna, az információs iroda munkatársa, és természetesen továbbra is segíti az érdeklődőket a munkakeresésben. A nagyikról sem feledkeztünk el, a könyvárban megismerkedhettek a számítógép kezelésével és az Internet használatával. Kellemesen telt az idő, és mind jobban ráéreztek a számítástechnikában rejlő lehetőségre. Szeretnénk a továbbiakban is folytatni a „nagyinet” programot.
A hét zárásaként vasárnap a Jancsi és Juliska, valamint a Kolontos Palkó című meséket tekinthettek meg a gyerekek a berzéki művészeti csoport színvonalas előadásában.

előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja